Gulasz Rybacki

Gulasz Rybacki
Gulasz rybacki może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 6 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 6G tłuszczu i w sumie 155 kalorii. Mieszanka wody, soli, filetów z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz rybacki, Gulasz rybacki, oraz Irlandzki gulasz rybacki.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku zagotuj wodę na dużym ogniu. Po ugotowaniu dodaj rybę i czosnek. Przykryj i zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjmij rybę łyżką cedzakową i odłóż na bok. Przechowuj zapas w rondlu do późniejszego użycia, około 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Na małej nieprzywierającej patelni do smażenia rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Smaż cebulę przez około 5 minut lub do miękkości. Gdy cebula zmięknie, dodaj migdały i bułkę tartą, mieszając przez 3 do 5 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
( 23)( 23)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj cebulę i bułkę tartą do zarezerwowanego bulionu rybnego wraz z bulionem warzywnym, pomidorami, papryką i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj rybę; przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż ryba się podgrzeje. Dopraw do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Podawaj na gorąco!!

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryba działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn