Gulasz rybacki może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 6 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 6G tłuszczu i w sumie 155 kalorii. Mieszanka wody, soli, filetów z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz rybacki, Gulasz rybacki, oraz Irlandzki gulasz rybacki.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku zagotuj wodę na dużym ogniu. Po ugotowaniu dodaj rybę i czosnek. Przykryj i zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjmij rybę łyżką cedzakową i odłóż na bok. Przechowuj zapas w rondlu do późniejszego użycia, około 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Na małej nieprzywierającej patelni do smażenia rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Smaż cebulę przez około 5 minut lub do miękkości. Gdy cebula zmięknie, dodaj migdały i bułkę tartą, mieszając przez 3 do 5 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Ryba działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.