Pierś z kurczaka z pieczoną czerwoną papryką, mozzarellą i Pesto
Pierś z kurczaka z pieczoną czerwoną papryką, Mozzarellanem i Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczoną paprykę, sos pesto, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś Z Kurczaka Z Pieczoną Papryką I Panini Z Mozzarellą, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 napełnij duży garnek około dwóch trzecich wody. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i dodać tymianek, rozmaryn, sól i pieprz.
Kurczaka włożyć do płynu i gotować na wolnym ogniu aż się ugotuje.
Niech kurczak ostygnie w płynie, a następnie usunąć i pokroić około 1/4 cala grubości.
Posmaruj plastry kurczaka oliwą z oliwek i wierzch liśćmi bazylii.2
Umieść 4 kromki chleba na desce do krojenia.
Kromki kurczaka układać równomiernie na każdym z nich; posmarować 1 łyżką pesto. Na pozostałych 4 kawałkach chleba umieść palone paski czerwonej papryki i pokrojoną mozzarellę. Toast wszystkie 8 kromki chleba w tosterze, aż ser topi się i zaczyna bańki.
Usuń i top kurczaka i pesto chleb kromki z chlebem gospodarstwa paski papryki i mozzarella.