Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać na parze pierogi wołowe spróbować. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. 86 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz sos sojowy, skrobię kukurydzianą, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pierogi Wołowe Na Parze, Pierogi na parze, oraz Pierogi Wieprzowe Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pierogi wołowe, wymieszaj sos sojowy i skrobię kukurydzianą w dużej misce. Wymieszać z marchewką, cebulą, kolendrą i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Dodać wołowinę; dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę na 30 klopsików, używając około 1 łyżki stołowej dla każdej; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Mieszaj Bisquick i wrzącą wodę w średniej misce, aż powstanie miękkie ciasto. Mieszaj w zimnej wodzie, aż ciasto uformuje kulkę (ciasto będzie lepkie). Podziel ciasto na pół. Połowę ciasta odstawić do miski, przykryć i odstawić. Drugą połowę ciasta podzielić na 15 kulek.
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść 1 klopsik na środku każdego okręgu ciasta. Złóż ciasto i wokół meatball, pozwalając meatball pokazać się na górze. Naciśnij ciasto mocno wokół klopsika, plisowanie, aby dopasować. Delikatnie spłaszczyć spód każdego pieroga. Powtórz z pozostałym ciastem i klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu 3-litrowym (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Kłaść pierogi, otwórz bok do góry, w koszyku, aby krawędzie nie dotykały się. (Jeśli wszystkie pierogi nie zmieszczą się w koszu, resztę przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do pary.) Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i pierogi parowe 16 do 18 minut lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Tymczasem zrób sos do zanurzania sojowego. W małej misce wymieszać ocet i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala