Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać na parze pierogi wołowe spróbować. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. 86 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz sos sojowy, skrobię kukurydzianą, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pierogi Wołowe Na Parze, Pierogi na parze, oraz Pierogi Wieprzowe Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić pierogi wołowe, wymieszaj sos sojowy i skrobię kukurydzianą w dużej misce. Wymieszać z marchewką, cebulą, kolendrą i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wołowinę; dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę na 30 klopsików, używając około 1 łyżki stołowej dla każdej; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Mieszaj Bisquick i wrzącą wodę w średniej misce, aż powstanie miękkie ciasto. Mieszaj w zimnej wodzie, aż ciasto uformuje kulkę (ciasto będzie lepkie). Podziel ciasto na pół. Połowę ciasta odstawić do miski, przykryć i odstawić. Drugą połowę ciasta podzielić na 15 kulek.
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść 1 klopsik na środku każdego okręgu ciasta. Złóż ciasto i wokół meatball, pozwalając meatball pokazać się na górze. Naciśnij ciasto mocno wokół klopsika, plisowanie, aby dopasować. Delikatnie spłaszczyć spód każdego pieroga. Powtórz z pozostałym ciastem i klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu 3-litrowym (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Kłaść pierogi, otwórz bok do góry, w koszyku, aby krawędzie nie dotykały się. (Jeśli wszystkie pierogi nie zmieszczą się w koszu, resztę przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do pary.) Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i pierogi parowe 16 do 18 minut lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Tymczasem zrób sos do zanurzania sojowego. W małej misce wymieszać ocet i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Wyjąć pierogi z parownika. Mocno wciśnij ciasto wokół klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki