Pierogi Wieprzowe Smażone
Smażone pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 66 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szczypiorku, imbiru, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pierogi Wieprzowe Smażone Na Patelni, Tajskie zielone curry pierogi wieprzowe w sosie kokosowym z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Pierogi Smażone Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko ubić 1 jajko w dużej misce.
Dodać wieprzowinę, boczek, kapustę, szczypiorek, imbir, olej sezamowy, 1/2 łyżeczki soli, cukier, czosnek, sos sojowy i skrobię kukurydzianą; wymieszać rękami do połączenia.
Lekko ubić Pozostałe jajko w małej misce z 1 łyżką wody. Ustaw 1 owijkę na czystą powierzchnię (resztę przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby nie wyschły). Miarka 1 czubata łyżeczka mieszanki wieprzowej na środek opakowania. Wkleić palec w mieszaninę jajek i pędzel wzdłuż krawędzi opakowania. Złóż opakowanie na pół i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, a następnie przenieś do blachy do pieczenia. Przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, formując Pozostałe pierogi.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując w 3 partiach, dodaj pierogi i ułóż w jednej warstwie; gotuj, aż dno zacznie brązowieć, około 30 sekund.
Dodać 2/3 szklanki wody, przykryć i gotować 3 protokół. Odkryć i gotować, aż płyn odparuje i dna są chrupiące i złociste, o 2 Więcej minut. Poluzować pierogi z patelni łopatką i przełożyć na talerz do serwowania.
Dodaj 2 Więcej łyżek oleju do miski między partiami.
Połącz 3 łyżki sosu ponzu, 1 łyżeczka sosu sojowego, 1/2 łyżeczki oleju sezamowego i 1 posiekaną cebulkę w małej misce.