Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Crunchy-Top Gingerbread. Ten przepis jest dla 15 osób i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii , 1 g białka i 5 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, bitej śmietany, masła i soli. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Boże Narodzenie . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy to Bubble-Top Brioches , Brittle, Salted, Crunchy Almond Roca i California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese .
Instrukcje
1
Przygotuj pierniki według instrukcji na opakowaniu.
2
Piecz w natłuszczonej blasze 11-in. x 7-in. w temperaturze 350° przez 25 minut. W międzyczasie w misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, masło, sól, cynamon i orzechy; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)