Pieprzowe Orzeszki Pekan
Pieprzowych orzechów pekan wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 3,76 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 800 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony tymianek, sos pieprzowy, mieloną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 92%. Podobne przepisy to Orzeszki Pekan Pieczone W Miodzie, Kurczak Klonowo-Pomarańczowy Z Pieprzowymi Orzechami Pekan, oraz Pieprzowe Klopsiki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj dużą ciężką patelnię sprayem do gotowania.
Wymieszaj czarny pieprz, biały pieprz, pieprz cayenne, papryka i suszony tymianek w małej misce. Odstawić.
Białka ubić w dużej misce, aż się spienią.
Dodaj Worcestershire, ostry sos, i płynny aromat dymu i trzepaczką do wymieszania. Upuść orzeszki pekan i wymieszaj, aby dobrze pokryć.
Wlać powlekane pekan do durszlaka, aby odsączyć dodatkową mieszaninę białka jaja; powrót do miski i dodać mieszaninę pieprzu. Dobrze wymieszać, aby pokryć każdy pekan przyprawami.
Orzechy pekan rozłożyć na przygotowanej patelni. Piecz w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut i mieszaj pekany; piecz dodatkowe 5 minut i ponownie mieszaj. Wyłączyć ogień i pieczeń pekan dodatkowe 5 do 10 minut, aż pekan są lekko rumiane i pachnące.
Ostudzić i podawać w temperaturze pokojowej.