Pieprzona Pasta Nagrobkowa
Przepis na pieprzoną pastę nagrobną można przygotować w około 20 minut. Ta przyprawa ma 288 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Za $1.03 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, krakersy, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Pieprzone pity wieprzowe z pastą czosnkową, Tombstone Treats, oraz Babeczki Nagrobkowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników; wstaw do lodówki na 30 minut.
Uformuj 1 szklankę mieszanki w nagrobek; posmaruj pieprzem.
Umieść na półmisku do serwowania. Czubkiem ostrego noża napisz" RIP " na nagrobku. Przed nagrobkiem uformuj pozostałą mieszankę w Kopiec.
Posyp pieprzem; wciśnij pietruszkę w kopiec na trawę.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Dip. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.