Pieprz Czarny–Chrupki Z Serem Manchego
Pieprz czarny-chrupki z serem Manchego wymagają około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 42 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz pieprz, dojrzewający ser manchego, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Pieprz Czarny–Chrupki Z Serem Manchego, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Chorizo i Pufy Manchego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojaki w górnej i dolnej trzeciej. Linia 2 blachy do pieczenia z silikonowymi matami do pieczenia lub pergaminem.
Połączyć mleko, masło, sól i pieprz w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj, aż dobrze się włączysz. Gotować, ciągle mieszając, aż ciasto będzie suche w dotyku i nie będzie już przyklejać się do dna patelni, około 3 do 5 minut. (Ciasto utworzy jedną dużą kulkę.)
Ciasto przełożyć do miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat w jaja jeden na raz na średniej-niskiej prędkości, pozwalając pierwszy całkowicie włączyć przed dodaniem następnego. Rezerwa 3 łyżki rozdrobnionego sera Manchego.
Dodać pozostałe Manchego i parmezan do ciasta i wymieszać na niskim aż włączone.Upuść okrągłe łyżki ciasta na przygotowane blachy do pieczenia, w odległości około 1/2 cala. Na wierzch równomiernie posypać reserved Manchego serem.
Piec, obracając w połowie czasu pieczenia, aż puffed i złoty kolor, o 30 do 35 protokół.
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.