Pieczony łosoś w liściach bananowca z sosem Ancho Chile-imbirowym z szafranem pieczony warzywny kuskus
Pieczony łosoś w liściach bananowca z Ancho Chile-sos imbirowy z szafranem pieczony warzywny kuskus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1121 kalorii, 48g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka squasha, pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony warzywny Kuskus z sosem cytrynowo-musztardowym, Łosoś z pieczonym sosem Chile-Mango, oraz Łosoś i ziemniaki pieczone na liściach figowych ze świeżą sałatką figową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić w średniej misce, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieść stronę szwu w dół na patelni z blachy i piecz 8 do 10 minut. Po zakończeniu ryby będą wyglądać nieco niedogotowane na wierzchu, ale będą twarde i nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść paczki seam-side up na talerzu i złożyć z powrotem boki liścia bananowca.
Warzywa umieścić w średnim naczyniu do pieczenia, wymieszać z oliwą i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń przez 8 do 10 minut, aż warzywa są po prostu gotowane przez. Przynieś bulion warzywny, szafran i 1 łyżeczkę soli do wrzenia w średnim rondlu, gotuj przez 5 minut, aż szafran zakwita i zabarwi wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szafran
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać kuskus, wymieszać, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum. Gotować, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
8
W dużej misce umieścić kuskus, dodać pieczone warzywa i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.