Pieczony Słodki Dip Cebulowy

Pieczony Słodki Dip Cebulowy
Pieczony słodki Dip cebulowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Tarta z pieczonych słodkich ziemniaków i cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cebulę umieścić w dużej misce; skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać 1/2 łyżeczki soli; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
4
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Na blasze ułożyć cebulę i czosnek owinięty folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Posiekaj cebulę. Oddzielne ząbki czosnku; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
EkstraktEkstrakt
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Cebulę, czosnek, 1/2 łyżeczki soli, śmietanę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn