Pieczony Indyk Ze Smacznym Kasztanowym Farszem

Pieczony Indyk Ze Smacznym Kasztanowym Farszem
Pieczony indyk ze smacznym kasztanowym farszem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 1657 kalorii, 112g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka indyka, kasztanów, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, Pieczony indyk z kasztanowym farszem, oraz Pieczony Indyk Z Kasztanowym Farszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrym nożem przeciął krzyż na płaskiej stronie każdego kasztana. Dusić, pokryte wodą, w rondlu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
2
Drenaż. Na gorąco Usuń muszle i wewnętrzne brązowe skórki. Przykryć świeżą wodą. Gotować przez 20 do 30 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
3
Drenaż. Posiekaj grubo.
4
Masło lub margarynę rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać cebulę i seler i gotować, aż kuleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
6
Dodać bułkę tartą i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
PrzyprawyPrzyprawy
7
Dokładnie wymieszać.
8
Wymieszać w kasztanach. Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
SólSól
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń szyję i podroby: w razie potrzeby użyj do sosu. Umyć indyka zimną wodą i osuszyć. Sól i pieprz wcierać w zagłębienia ciała. Łyżka farszu do jam ciała. Nie pakować szczelnie. Zamknąć skórę szaszłykami lub sznurkiem i związać pałeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Indyka ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Piecz indyka, nieosłoniętego, przez 20 minut na Funt. Przetestuj po trzech godzinach na doneness widelcem, aby sprawdzić, czy soki są jasne, a termometrem do temperatury wewnętrznej 175 stopni F (80 stopni C). Jeśli Indyk staje się zbyt ciemny, umieść "namiot" z folii aluminiowej na piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
13
Wyjąć z piekarnika, umieścić na talerzu i pozostawić indyka na 20 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Każdy dodatkowy farsz można piec w przykrytej zapiekance w piekarniku z indykiem przez ostatnią godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia59
Magazyn