Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta
Pieczony Halibut z grejpfrutową salsą z kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka 1 łyżeczka skórki grejpfruta, oliwa z oliwek, segmenty grejpfruta ruby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta, Halibut Z Grejpfrutem, Pietruszką I Koprem Włoskim, oraz Przyprawiony Halibut Na Koperku Grejpfrut Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce połączyć segmenty grejpfruta, sok i skórkę. Cebulę kopru włoskiego przekrój na pół wzdłuż, cienko pokrój i dodaj do miski.
Dodać oliwę z oliwek, oliwki, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i płatki czerwonej papryki. Wymieszać, aby połączyć.
W międzyczasie umieść rybę na wyłożonym pergaminem naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i piec przez 10 do 12 minut w zależności od grubości.
Delikatnie przełożyć rybę na talerz. Top z grejpfruta i salsa kopru włoskiego i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.