Pieczony Halibut z Orzo, szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego halibuta z Orzo, szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 713 kalorii, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 7,67 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, pomidory koktajlowe, makaron orzo) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczony Halibut Z Orzo, Szpinakiem I Pomidorkami Koktajlowymi, Orzo ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi, oraz Grillowany Halibut I Pomidory Z Pesto Orzo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
W misce ubić 2 łyżki oleju i soku z cytryny; doprawić sosem solą i pieprzem.
Na blachę do pieczenia ułożyć halibuta, posypać solą i pieprzem.
Mżawka z odrobiną opatrunku.
Piec, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 12 protokół.
Tymczasem, gotować makaron w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia; odcedzić.
Dodaj 2 łyżki oleju i czosnku do tego samego rondla; smażyć na średnim ogniu 1 minutę.
Dodać odsączony makaron, szpinak, i pomidory; wymieszać do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić na 1 minutę (szpinak zwiędnie). Makaron podzielić na 2 talerze. Wierzch z halibuta i pozostałym opatrunkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.