Pieczony Dip Szpinakowo-Parmezanowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony szpinak-parmezan dip spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka bagietek, zwykły majonez, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony kurczak parmezan z Ricottanem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wycisnąć szpinak, aby usunąć płyn. Mikserem ubić szpinak, majonez, ser śmietankowy, cebulę, czosnek, 1 szklankę parmezanu i pieprz, aż do całkowitego połączenia.
Mieszanka w naczyniu do pieczenia 3-4 szklanki.
Posypać równomiernie 2 łyżkami parmezanu i papryką.
Piec w piekarniku 350 do gorąca w centrum i lekko rumiane na górze, 25 do 30 protokół.
Podawać na gorąco do rozłożenia na plastrach bagietki.