Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony szpinak-parmezan dip spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka bagietek, zwykły majonez, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony kurczak parmezan z Ricottanem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wycisnąć szpinak, aby usunąć płyn. Mikserem ubić szpinak, majonez, ser śmietankowy, cebulę, czosnek, 1 szklankę parmezanu i pieprz, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Mieszanka w naczyniu do pieczenia 3-4 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać równomiernie 2 łyżkami parmezanu i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Uncje Płynu świeżej Wody
4
Piec w piekarniku 350 do gorąca w centrum i lekko rumiane na górze, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
5
Podawać na gorąco do rozłożenia na plastrach bagietki.