Pieczony Bakłażan Parmezan
Pieczony bakłażan parmezan może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, bakłażan, włoski-przyprawione bułki tartej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan Z Bazylii Pieczonej, Bakłażan Pieczony Italiano, oraz Pieczony Bakłażan Z Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej; umieść stojak około 8 cali od źródła ciepła. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową i mgiełką w sprayu do gotowania.
Pomidory odsączyć, odrzucając płyn. Pomidory Puree w blenderze lub robocie kuchennym. Odstawić.
Mgła bakłażan plastry lekko po obu stronach z gotowania sprayu, posypać solą i pieprzem i ułożyć w jednej warstwie na wyłożonej blachy do pieczenia. Bakłażan Broil aż złoty kolor, obracając raz, 10 do 12 minut w sumie.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika. Na każdym kromce łyżka przecier pomidorowy, posypać obiema serami, a na wierzchu bułką tartą. Powrót do piekarnika i dusić, aż ser topi się i tosty bułka tarta, 1 do 2 protokół.