Pieczone winogrona i żurawina
Pieczone winogrona i żurawina mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 80 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka żurawiny, rozmarynu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczona Żurawina i winogrona z rozmarynem, Jagnięcina Glazurowana miodowo-Curry z prażonymi winogronami i żurawiną, oraz Orecchiette z pieczonymi pomidorami i prażonymi winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grona winogron na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali. W małej misce wymieszać żurawinę, oliwę z oliwek i rozmaryn. Mieszanka łyżka na grona winogron.
Piec w temperaturze 400 przez 15 do 18 minut lub do momentu, gdy winogrona zaczną pęcznieć, a żurawina zacznie pękać, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Podawać natychmiast lub odstawić do 4 godzin.