Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem
Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 187 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka słodkich ziemniaków, pasternaku, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem, Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z kozim serem, oraz Sałatka Z Kozim Serem Z Pieczonymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak pokroić w poprzek na trzecie części, a następnie wzdłuż na ćwiartki.
Cebulki kopru włoskiego przeciąć na pół pionowo.
Pokrój każdą połowę wzdłuż na plastry o grubości 1/2 cala.
Na dużej patelni umieścić pasternak, koper włoski, słodkie ziemniaki i cebulę; skropić olejem i octem.
Posypać solą, rozmarynem, tymiankiem i pieprzem; dobrze wymieszać.
Dodaj 1/4 szklanki wody na patelnię. Piecz przez 35 do 40 minut, lub tylko do momentu, gdy warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć (wymieszać raz w połowie czasu gotowania). Przed podaniem polać kozim serem.