Pieczone W Ziołach Udka Indyka
Pieczone w ziołach udka indyka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Mieszanka liści laurowych, sól koszerna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziołowe Pieczone Udka Z Kurczaka, Caveman Pops (aka pieczone nogi indyka), oraz Łatwe Pieczone W Piecu Grillowane Nogi Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 6 składników w robocie kuchennym 40 do 45 sekund lub aż drobno posiekane.
Umieść nogi indyka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali i natrzyj mieszaniną soli. Przykryć i schłodzić 12 do 15 godzin.
Przełożyć indyka na patelnię, odrzucając nagromadzony płyn.
Wlać bulion na indyka; odstawić 30 minut.
Zmniejsz temperaturę do 35
Podlewaj sokami z patelni i piecz 1 godzinę i 30 minut do 1 godziny i 45 minut lub do momentu, gdy mięso oderwie się od kości, obracając nogi co 20 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Uwaga: testowaliśmy z cukrem w surowym cukrze turbinado.