Pieczone Nowe Czerwone Ziemniaki

Pieczone Nowe Czerwone Ziemniaki
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Pieczone nowe czerwone ziemniaki może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka młodych ziemniaków, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do najniższej pozycji i podgrzej piekarnik do 450 stopni. Ziemniaki wrzucić z olejem, solą i pieprzem. Ułóż, wyciąć stronę w dół, na dużym arkuszu lipped cookie lub patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pieczemy do miękkości i złocistego brązu, około 30 minut (sprawdzić po 20 minutach).
3
Przełożyć do naczynia do serwowania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn