Pieczone Na Maśle Piersi Z Indyka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać masło pieczone piersi indyka spróbować. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 42g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę, sól koszerną, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grill-pieczone zioła-potarte piersi indyka, Pieczony indyk natarty z prażonym Jalapeno, świeżą szałwią i masłem pomarańczowym, oraz Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. delikatnie rozluźnić skórę z piersi indyka i wcierać masło pod skórę i na zewnątrz piersi; doprawić solą i pieprzem.
Rozrzuć gałązki tymianku, gałązki rozmarynu i czosnek na dużej blasze do pieczenia i ułóż piersi indyka, skórkę do góry, na wierzchu. Pieczone piersi indyka, obracając się w połowie, aż skóra będzie chrupiąca i złocisto brązowa, a termometr do odczytu błyskawicznego włożony w najgrubszą część piersi rejestruje 71° (dla optymalnej wilgotności będziesz chciał gotować białe mięso z piersi indyka do niższej temperatury wewnętrznej niż w przypadku gotowania całego ptaka), 45-55 minut.
Przełożyć piersi indyka na talerz i odstawić na 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Piersi z indyka podawać z kapielikami na patelni obok.