Ciasto ziemniaczane może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji o wartości 586 kalorii , 11 g białka i 24 g tłuszczu każda. Za 69 centów za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 50 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Loaded Baked Potato Soup with Crispy-Fried Potato Skins , Lamb & Sweet Potato Pot Pie i Potato-Cheese Pie , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj mąkę, cukier i sól; dodaj tłuszcz i masło, aż powstanie kruszonka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wodę i lekko wymieszaj widelcem. Uformuj ciasto w kulkę; podziel na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj jedną połowę, aby pasowała do 9-calowej formy do ciasta. Do nadzienia wymieszaj ziemniaki, cebulę, sól, pieprz i pietruszkę. Nałóż łyżką na spód; posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; nałóż nadzienie. Zaklej i złóż krawędzie; zrób kilka nacięć w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wlać śmietanę do nacięć w cieście; wstawić ponownie do piekarnika na 25 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego