Pieczone makarony pieczone z sosem śmietanowym z białego wina (Wegańskie)

Pieczone makarony pieczone z sosem śmietanowym z białego wina (Wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczenie makaronu z pieczeniem z białego wina sosem śmietanowym (Wegańskie) spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pastan w kremowym sosie z grzybów i białego wina, Kurczak z sosem z białego wina Pieczarkowego, oraz Makaron z krewetkami z białym winem sos pomidorowy krem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Ugotuj makaron al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Drenaż i rinse.In rondel, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać grzyby, cebulę, czosnek, tymianek i płatki chili. Gotować przez 4 minuty, aż cebula zmięknie. De-glazury patelni dodając wino. Gotować przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać napój z mleka kokosowego, drożdże odżywcze, sos sojowy, sól (do smaku) i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, mieszając i doprowadzić do duszenia. Pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut.Gotując gotujemy zasmażkę w innym rondlu. Margarynę roztopić na średnim ogniu. Po stopieniu i w mące, mieszając aż do całkowitego wymieszania i zasmażka jest odciągnięta od boków patelni. Nadal gotować przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka KokosowegoNapój Z Mleka Kokosowego
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć z ognia, aż sos grzybowy będzie gotowy.Po 10 minutach duszenia wlać 1/3 sosu do garnka z zasmażką, stale ubijając na średnim ogniu. Kontynuuj ubijanie, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj kolejną 1/3 sosu i powtórz proces. Powtórzyć z resztą sosu. Nadal gotować i zagęścić przez kolejne 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Dodać makaron i mieszać do całkowitego wymieszania. Porcja do poszczególnych naczyń do pieczenia lub bochenka lub naczynia zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Posypać wierzch panko i piec przez około 30 minut lub aż tak chrupiące według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać ze świeżą sałatką i cieszyć się niesamowitym smakiem dairy free!
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn