Pieczone gruszki z serem pleśniowym i orzechami włoskimi

Pieczone gruszki z serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Pieczone gruszki z serem pleśniowym i orzechami włoskimi mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis serwuje 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 19g tłuszczu i w sumie 244 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sera, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i gruszek. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczone gruszki z żurawiną, serem pleśniowym i orzechami włoskimi, Łodzie endywii z gruszkami, serem pleśniowym i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z serem pleśniowym, gruszkami i przyprawami - kandyzowane orzechy włoskie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Ułóż gruszki, pokrój boki do góry, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Skrop oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem. Zdejmij liście z gałązek tymianku i posyp gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Włóż blachę do pieczenia do piekarnika i piecz 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i nałóż dużą łyżeczkę pokruszonego sera na środek każdej połowy gruszki, włóż gruszki do piekarnika i piecz, aż będą miękkie, a ser będzie miękki, jeszcze około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
W międzyczasie połóż orzechy włoskie na innej blasze do pieczenia i opiekaj w piekarniku na złoty kolor i pachnący, około 5 minut. Chop. Gdy gruszki się ugotują, przełóż je na talerz do serwowania i posyp prażonymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn