Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą

Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj dojrzałego Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chleb ciabatta, pomidorki koktajlowe, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dojrzały Cheddar i mocne Fondue, Dojrzały Cheddar I Fondue Guinness, oraz W Wieku Cheddar & Guinness Fondue Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: metalowe szaszłyki (lub drewniane szaszłyki moczone w wodzie przez 30 minut)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
3
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Pomidory cherry, boczek, cebulę i kostki chleba wrzucić osobno z odrobiną oleju, soli i pieprzu i nawleczyć je na własnych szaszłykach, aby mogły gotować we własnym tempie. Będziesz miał wiele szaszłyków każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Boczek SlabBoczek Slab
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Grilluj szaszłyki na średnim ogniu, aż lekko zwęglone; zachowaj ciepło podczas przygotowywania fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Rozdrobnić Cheddar i wrzucić 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej. Osobno rozdrobnić Gruyere i wrzucić z pozostałymi 4 łyżeczkami skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
GruyereGruyere
7
W średnim żaroodpornym rondlu rozgrzej masło na średnim ogniu. (Można to łatwo ugotować przy ognisku lub na obozowym grillu.) Gdy masło się rozpuści, dodaj czosnek i pozwól mu skwierczeć przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Dodać białe wino i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
9
Dodaj Gruyere i trzepaczka do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Dodać Cheddar i ubijać, aż będą gładkie i nie pozostaną żadne grudki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Podgrzewać, aż ser lekko bąbelki na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
12
Zdjąć z ognia i wymieszać z sherry, dużo czarnego pieprzu i gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
13
Podawać ze szaszłykami z pomidorów, cebuli, boczku i chleba do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn