Pieczone Filety Z Czosnkiem

Pieczone Filety Z Czosnkiem
Pieczone filety z czosnkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka filetów z polędwicy wołowej, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filety z sosem natartym i pieczonym Gardłoszem pomarańczowym, Pieczone w patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem, oraz Czosnkowo-Maslany Kurczak z prażonymi pomarańczami i cebulą.

Instrukcje

1
Odciąć spiczaste końce czosnku; umieścić na kawałku folii aluminiowej, a mżawka Wyciąć Boki z 1/4 łyżeczki. oliwa z oliwek. Fold folia do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Piec w 400 przez 40 minut, i odstawić 30 minut. Wycisnąć miąższ z goździków do małej miseczki. Zmiażdżyć czosnek, naciskając tylną łyżką, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Filety wołowe posypać równomiernie pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Masło rozpuścić z pozostałą 1 łyżeczką. olej w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj steki; gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Top steki równomiernie z pastą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn