Pieczone Filety Z Czosnkiem
Pieczone filety z czosnkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka filetów z polędwicy wołowej, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Filety z sosem natartym i pieczonym Gardłoszem pomarańczowym, Pieczone w patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem, oraz Czosnkowo-Maslany Kurczak z prażonymi pomarańczami i cebulą.
Instrukcje
Odciąć spiczaste końce czosnku; umieścić na kawałku folii aluminiowej, a mżawka Wyciąć Boki z 1/4 łyżeczki. oliwa z oliwek. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w 400 przez 40 minut, i odstawić 30 minut. Wycisnąć miąższ z goździków do małej miseczki. Zmiażdżyć czosnek, naciskając tylną łyżką, aby uzyskać pastę.
Filety wołowe posypać równomiernie pieprzem i solą.
Masło rozpuścić z pozostałą 1 łyżeczką. olej w 8-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Top steki równomiernie z pastą czosnkową.