Pieczone Ciasto Ziemniaczane

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonego ciasta ziemniaczanego. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, liście mięty, lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gdybym wiedział, że przyjedziesz, Upiekłbym ciasto ze słodkich ziemniaków., Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Super Bowl Snacks: Załadowane Pieczone Ziemniaki Nachos Z Chipsów Ziemniaczanych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Płaszcz trzy 9-calowe okrągłe patelnie z sprayem do gotowania. Przygotować mieszanki ciasta zgodnie z zaleceniami; podzielić ciasto równomiernie między Patelnie i piec 30 do 35 protokół.
Dodać lukier "skórka ziemniaka": ubić masło i mleko mikserem, aż będzie gładkie. Ubić w proszku kakaowym. Ubić cukier cukierniczy, 1 szklankę na raz, aż mieszanina będzie tak gęsta jak ciasto ciasteczkowe. Formować na 2 dyski, owinąć w folię i przechowywać w lodówce.
Wyrównaj kopulaste szczyty 2 ciast ząbkowanym nożem. Ułóż płaskie ciasta na tekturowym okręgu z lukrem waniliowym między nimi; użyj pozostałej wypukłej warstwy na górze. Zamrozić 30 minut.
Przyciąć ciasto do kształtu ziemniaka z małym ząbkowanym nożem; zarezerwować ozdoby. Przykryj ciasto cienką warstwą lukru waniliowego.
Odkurz arkusz pergaminu proszkiem kakaowym.
Wyjmij 1 dysk polewy czekoladowej z lodówki i zwiń w owal o wymiarach 5 na 10 cali, odkurzając więcej kakao. Powtórz z drugim dyskiem lukru.
Użyj pergaminu, aby nacisnąć arkusze lukier przeciwko ciasto, jak pokazano, pozostawiając kilka centymetrów na górze odkryte. Pył z więcej kakao. (Nie martw się o to, jak wygląda spód ciasta-zostanie on pokryty folią.)
Delikatnie złożyć lukier na górze. Pokruszyć około 1/2 szklanki tortownicy (użyj światła wewnątrz kawałków) i posypać je na wierzchu ciasta.
Rozpakuj cukierki i kuchenka mikrofalowa, aż miękkie, ale nie stopi się, o 12 sekund. Stos cukierki, a następnie spłaszczyć palcami. Ustaw na wierzchu tortu.
Gdy będziesz gotowy do podania, pokrój liście mięty na wierzchu ciasta. Ostrożnie owinąć dolną połowę ciasta dużym arkuszem folii.