Pieczone Chiles Rellenos

Pieczone Chiles Rellenos
Pieczone Chiles Rellenos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, meksykańskie chorizo, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Chiles Rellenos z dymnym sosem pomidorowym, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ułóż chiles w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Gotować około 4 w. od brojlerów aż chiles są pęcherze i czarny, o 5 minut. Włącz chiles i broil aż pęcherze i czarny na całym, o 5 protokół. Umieść chiles w dużej metalowej misce i przykryj folią lub folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
BrojlerBrojler
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Odstawić na 15 minut.
4
Obrać chiles i wyrzucić Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
5
Odciąć końce łodygi i wyrzucić; usunąć nasiona. Odstaw chiles na bok na warstwach ręczników papierowych do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, gotować chorizo, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić mięso, aż gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W dużej misce wymieszać chorizo, cotija i oregano. Stuff chiles z mieszaniny i położyć je w 8-przez 12-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
W dużej misce ubijaj jajka, aż zostaną dokładnie rozbite i jednolite pod względem koloru i tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Ubić w mące, proszku do pieczenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Posypać chiles z 1/2 sera jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Papryka ChiliPapryka Chili
12
Wlać mieszaninę jaj na chiles i posypać pozostałym jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
JajkoJajko
13
Piec do góry zaczyna się brązowy i jajka są ustawione, ale nadal miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn