Pieczone Chiles Rellenos
Pieczone Chiles Rellenos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, meksykańskie chorizo, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Chiles Rellenos z dymnym sosem pomidorowym, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chiles w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Gotować około 4 w. od brojlerów aż chiles są pęcherze i czarny, o 5 minut. Włącz chiles i broil aż pęcherze i czarny na całym, o 5 protokół. Umieść chiles w dużej metalowej misce i przykryj folią lub folią.
Obrać chiles i wyrzucić Skórki.
Odciąć końce łodygi i wyrzucić; usunąć nasiona. Odstaw chiles na bok na warstwach ręczników papierowych do wyschnięcia.
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, gotować chorizo, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić mięso, aż gotowane przez, o 4 protokół.
W dużej misce wymieszać chorizo, cotija i oregano. Stuff chiles z mieszaniny i położyć je w 8-przez 12-in. naczynie do pieczenia.
W dużej misce ubijaj jajka, aż zostaną dokładnie rozbite i jednolite pod względem koloru i tekstury.
Ubić w mące, proszku do pieczenia i soli.
Posypać chiles z 1/2 sera jack.
Wlać mieszaninę jaj na chiles i posypać pozostałym jack.
Piec do góry zaczyna się brązowy i jajka są ustawione, ale nadal miękkie, o 30 protokół.