Fasola biegacza z masłem szalotkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać fasolkę z masłem szalotka spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 33 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę bieguna, złoty cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowanym Masłem Szalotkowym, Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasola szparagowa z rukolą i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Góra, ogon i usunąć sznurki z fasoli biegacza, a następnie wyciąć je po przekątnej w wydłużone kształty diamentów.
Roztopić masło z olejem na średniej wielkości patelni na małym lub średnim ogniu. Wrzucamy szalotki i smażymy je delikatnie przez około 8 minut, aż będą miękkie i bardzo lekko zabarwione. Mieszaj od czasu do czasu.
W międzyczasie, doprowadzić rondel z osolonej wody do wrzenia i gotować fasolę przez 3-4 minut, aż po prostu miękkie.
Podgrzać pod patelnią i dodać cukier i ocet do szalotki. Dobrze wymieszać, a następnie pozostawić do bąbelków na 1 minutę. Wrzucić fasolę i szalotki maślane razem, albo na patelni lub rondlu, w zależności od wielkości.
Podawać w rozgrzanym naczyniu.