Pieczona Wołowina Empanadas (Light)

Pieczona Wołowina Empanadas (Light)
Pieczona wołowina Empanadas (Light) może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pieczona Wołowina Empanadas, Beef Empanadas, oraz Beef Empanadas.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Parador Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia3
Magazyn