Pieczona Wołowina Empanadas

Pieczona Wołowina Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pieczonej wołowiny Empanadas. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 104 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Pieczona Wołowina Empanadas, Pieczona Wołowina Empanadas (Light), oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; dusić 8 minut lub aż ziemniaki jest zrobione, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia. Super.
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieść 2 blachy do pieczenia w piekarniku na około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Mieszankę mięsa odcedzić w durszlaku nad miską. Wyrzucić płyn. Drobno posiekać mieszankę mięsa nożem lub umieścić w robocie kuchennym i pulsować 2 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Pracując z jednym opakowaniem won ton na raz (przykryj pozostałe opakowania won ton wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny do środka każdego opakowania. Zwilż krawędzie każdego opakowania mieszanką skrobi kukurydzianej. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem. Uszczypnij punkty, aby uszczelnić, tworząc trójkąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Umieść wypełnione opakowanie na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną wołowiny, owijkami won ton i mieszaniną skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika; płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż empanadas w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Posmaruj empanadas sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Piec w 400 przez 8 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Zbiory 2018 potwierdzają oczekiwania mocnego owocowego charakteru w nosie, ale także w ustach. Ma intensywny wiśniowo-czerwony kolor, bardzo kompaktowy. Czerwone owoce (WIŚNIA, JEŻYNA i jagoda) intensywne aromaty. W ustach jest gęsty, mięsisty, bardzo świeży i z wysokiej jakości taninami. Trwające, z owocowymi wspomnieniami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn