Pieczona Pieczeń Wieprzowa
Pieczona pieczeń wieprzowa wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, pieczeń z łopatki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Pieczona Pupa wieprzowa z warzywami, Dijon Crusted Pork Butt Roast, oraz The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim bez kości pieczeń barku wieprzowego. Spłukać i osuszyć. Pieczeń natrzeć oliwą z oliwek.
Posyp solą i pieprzem; umieść w wyłożonej folią aluminiową patelni 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 4 do 4 i 1/2 godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 18
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.