Pieczona Pasta Warzywna
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczona Pasta warzywna może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. 9 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś chleb pita, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Pieczona Pasta Warzywna, Pieczona Pasta Warzywna, oraz Wiatraczki Z Indyka Z Pieczoną Pastą Warzywną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść paprykę, cebulę, czosnek, cukinię i oliwę z oliwek w średniej misce i mieszaj, aż warzywa się pokryją.
Rozłóż warzywa równomiernie na blasze wyłożonej folią i włóż do piekarnika. Piecz, rzucając od czasu do czasu, aż będą miękkie i zaczną brązowieć na brzegach, około 45 minut.
Wyjmij z piekarnika i całkowicie ostudź.
Umieść warzywa w misce robota kuchennego wraz z serkiem śmietankowym i przetwarzaj, aż będą dobrze połączone i nadające się do smarowania; nie przetwarzaj, aż będą całkowicie gładkie.
W razie potrzeby posmakuj i dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż na miękkim chlebie, takim jak chałka, foccacia lub chleb pita. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia.