Pieczona papryka i cukinia Crostini
Pieczona papryka i cukinia Crostini to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka po przekątnej bagietki chleb, bazylia, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczona papryka na Crostini, Pieczona Czerwona Papryka Crostini, oraz Pieczona Czerwona Papryka Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 12 minut lub do poczernienia i zwęglone.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
Umieścić cukinię na wyłożonej folią blasze do pieczenia i pokryć sprayem do gotowania. Broil przez 5 minut lub do miękkości i lekko rumiane. Super.
Prażoną paprykę i cukinię pokroić w kostkę; połączyć z bazylią i pozostałymi składnikami oprócz chleba, podrzucając do obtarcia.
Odstawić na 30 minut. Łyżka 2 łyżki smaków na każdej kromce chleba.