Pieczona marchewka i pasternak z zwiędłym Radicchio
Pieczona marchewka i pasternak z zwiędłym Radicchio to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, radicchio, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Spróbuj Pieczona Marchewka I Pasternak, Pieczona marchewka i pasternak, oraz Pieczona marchewka i pasternak dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wrzuć marchewki i pasternak z oliwą z oliwek, solą, miodem i cayenne.
Połóż je na blasze i piecz przez 20 do 25 minut.
Wrzuć radicchio z oliwą z oliwek i solą i umieść na małej blasze.
Dodaj do piekarnika z marchewką i pasternakiem na 10 minut.
Połącz marchewki, pasternak i radicchio i wymieszaj ze szczypiorkiem.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.