Pieczona kanapka z mąką kukurydzianą z sosem tatarskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone mąki kukurydzianej Crusted Grouper Sandwich z sosem tatarskim spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 432 kalorie, 40g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, sól, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kanapka Grouper z sosem tatarskim Chipotle, Kanapki z mąki kukurydzianej z rybą w sosie tatarskim Old Bay, oraz Ryba z mąki kukurydzianej w sosie tatarskim z Zielono-pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować grouper, połączyć mąkę kukurydzianą, sól i czerwoną paprykę w płytkim naczyniu, dobrze mieszając widelcem.
Umieścić mleko w płytkiej misce.
Zanurzyć każdy filet w mleku; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Umieść rybę na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż ryba zostanie wykonana, obracając raz.
Aby przygotować sos tatarski, połączyć majonez i kolejne 5 składników (majonez przez Worcestershire), mieszając trzepaczką.
Na pokrojonych bokach każdej bułki rozprowadzić ok. 2 łyżki sosu tatarskiego; na dolnej połowie każdej bułki umieścić po jednym filecie rybnym. Filety górne z pozostałymi połówkami bułki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.