Pieczona dynia i szparagi lasagne

Pieczona dynia i szparagi lasagne
Pieczona dynia i szparagowa Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 510 kalorii, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.42 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście tymianku, arkusze lasagne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dynię, można śledzić to danie główne z Desery Dyniowe: Pumpkin Cream Puffs jako deser. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Boxing Day świąteczna pieczona dynia i ser Lasagne-Lasagna, Lasagna Szparagowa, oraz Lasagne Z Szynką Szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstępnie podgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Kawałki dyni wyłożyć na blachę i wymieszać z oliwą, czosnkiem, cebulą, połową szałwii i tymiankiem oraz gałką muszkatołową. Doprawiamy solą i pieprzem, następnie pieczemy w piekarniku do miękkości i złocistości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia (ale trzymaj piekarnik włączony). Wyrzucić czosnek i umieścić mieszaninę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Dodać szczypiorek i ricottę i wszystko razem rozgnieść.Tymczasem gotować arkusze lasagne w dużym garnku z osolonej wrzącej wody, aż tylko al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Przez CiastoPrzez Ciasto
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić i gotować pod bieżącą wodą. Lekko posmaruj arkusze olejem po obu stronach, aby nie sklejały się i połóż je na talerzu.Olej lub masło naczynie do pieczenia i wlać trochę śmietany do bazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Umieścić 2 arkusze lasagne na śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Rozprowadzić część mieszanki dyni na wierzchu i rozsypać z kilkoma szparagami, następnie z pozostałą szałwią i grasicą, a następnie grana padano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grana PadanoGrana Padano
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Dodaj więcej śmietany i lasagne arkuszy i kontynuować warstw. Top z ostatnich kawałków lasagne, Pozostałe dyni, asapargus, śmietany i grana padano. Rozetrzyj z pozostałym tymiankiem i naciśnij ostatnie liście szałwii na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Grana PadanoGrana Padano
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
9
Piec przez 30 do 40 minut, lub do złotego koloru. Odpoczynek przez 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn