Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczoną czerwoną paprykę Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Kromki chleba ułożyć na blasze.
Na każdą kromkę chleba skropić około 1 łyżeczki oliwy z oliwek (z 1/4 szklanki oliwy).
Piec około 4 minut lub do złotego koloru. Odwróć chleb; piec około 4 minut dłużej lub do złotego koloru.
Każdy ząbek czosnku pokroić na pół; przetrzeć boki na wierzchu i boki tosty chleb kromki. Odrzuć czosnek.
Czerwoną paprykę odcedzić w sitku w zlewie.
Paprykę pokroić w paski 1/2 cala. W średniej misce wymieszać paprykę, natkę pietruszki, parmezan, 1 łyżkę oliwy z oliwek, sól i pieprz. Łyżka do tosta.