Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta

Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczoną czerwoną paprykę Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kromki chleba ułożyć na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Na każdą kromkę chleba skropić około 1 łyżeczki oliwy z oliwek (z 1/4 szklanki oliwy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
4
Piec około 4 minut lub do złotego koloru. Odwróć chleb; piec około 4 minut dłużej lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Każdy ząbek czosnku pokroić na pół; przetrzeć boki na wierzchu i boki tosty chleb kromki. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Czerwoną paprykę odcedzić w sitku w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
7
Paprykę pokroić w paski 1/2 cala. W średniej misce wymieszać paprykę, natkę pietruszki, parmezan, 1 łyżkę oliwy z oliwek, sól i pieprz. Łyżka do tosta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn