Pieczeń Z Pupą Wieprzową
Pieczeń wieprzowa na wolnym ogniu jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 214 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczona Pupa wieprzowa z warzywami, Dijon Crusted Pork Butt Roast, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Pieczeń Trim. Opłucz pieczeń i osusz. Rub pieczeń z 1 łyżką. oliwa z oliwek.
Posypać solą i pieprzem; pieczeń pokroić na pół.
Pieczone połówki ugotować w 3 łyżkach. gorący olej na dużej patelni 2 minuty z każdej strony lub do lekko rumiane.
Połówki ułożyć w lekko nasmarowanym 6-qt. powolna kuchenka, grube boki w górę.
Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 6 do 7 godzin lub aż mięso będzie miękkie i plastry łatwo.
Wyjąć wieprzowinę, zastrzegając płyn; pokroić mięso.
Dodaj 1 szklankę zarezerwowanego płynu do wieprzowiny, aby zwilżyć.