Pieczeń wołowo-Kiełbasowa z czerwonym sosem na tostach serowych
Pieczeń wołowo-Kiełbasowa z grubym czerwonym sosem na tostach serowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masywny SOS, blok ser mozzarella, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sammy ' s Beef and Sausage Meatloaf, Muszle Nadziewane kiełbasą i rukolą + sos pomidorowy, oraz Pikantne kotlety z kiełbasą z włoskim sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój schłodzony klopsik na 6 plastrów.
Umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Wyjmij do stojaka z drutu. Zwiększenie temperatury pieca do 40
Pokrój chleb po przekątnej na 6 (1-cal grubości) plastry.
Umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Posypać równomiernie 1 szklanką (4 oz.) ser mozzarella.
Piec w 400 przez 5 do 7 minut lub aż ser topi się i bąbelki.
Na każdym kawałku tostu serowego umieścić 1 plasterek klopsa. Top z żądaną ilością grubego czerwonego sosu.
Posypać natką pietruszki i pozostałym serem.