Kurczak Margherita
Kurczak Margheritan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, pakowany ser mozzarella, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Margherita, Kurczak Margherita, oraz Grillowany Kurczak Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić kurczaka, w razie potrzeby, solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu i brązowym kurczaku, obracając raz, o 5 protokół.
Dodać sos do makaronu i gotować na wolnym ogniu pokryte 5 minut lub aż kurczak jest dokładnie gotowane. Wierzch kurczaka z serem, a następnie odstawić, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Podawać, w razie potrzeby, z gorącym ugotowanym makaronem penne z dodatkiem sosu makaronowego, podgrzewanego.Czas przygotowania: 5 minut Czas gotowania: 10 minut