Pieczeń Wołowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wołową spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 545 kalorii, 47g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka baby marchew, bulion wołowy, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do wolnej kuchenki, umieścić cebulę, marchew, grzyby i ziemniaki.
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem. Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju. Gdy jest rumiane, umieścić go w powolnej kuchence na wierzchu warzyw.
W małej misce, wymieszać krem z zupy selerowej, zupa cebulowa mix, bulion wołowy, i sos stek.
Zalać wierzchu pieczeń. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 3 do 4 godzin lub na niskim przez 8 do 9 godzin.