Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem
Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-orzechowym i sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jeśli masz pieczeń wieprzowa Korona, pieprz, rodzynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 161 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Mięso doprawić 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 63°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
W międzyczasie przynieś wodę, 1-1 / 2 szklanki soku jabłkowego, rodzynki i masło do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać w mieszankach farszu, jabłkach i orzechach; przykryć.
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Zdjąć z ognia.
8
Odstawić 5 min. Puch widelcem; łyżka do środka mięsa. Łyżka pozostałego farszu do miski. Przykryć mięso i pozostały farsz, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Usuń 2 Łyżki. kapiele na patelni; umieścić w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Ubić w mące i musztardzie; gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z pozostałym sokiem jabłkowym i pieprzem; gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Mięso pokroić na 1-żeberkowe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala