Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek pieczeń wieprzowa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.89 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa, oraz Pieczeń wieprzowa czosnkowo-musztardowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończ nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić cebulę i czosnek w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Na cebulę i czosnek ułożyć wieprzowinę.
Polać bulion wieprzowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Podawać wieprzowinę teraz, lub wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki i lekko ostudzić. Rozgrzać ciepłą wieprzowinę, używając 2 widelców.
Umieść 2 filiżanki rozdrobnionej wieprzowiny w każdym pojemniku lodówki lub zamrażarki.
Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdego pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 4 miesięcy. Aby rozmrozić mrożoną wieprzowinę, umieść pojemnik w lodówce około 8 godzin.