Pieczeń w garnku z karmelizowaną cebulą i pieczoną marchewką

Pieczeń w garnku z karmelizowaną cebulą i pieczoną marchewką
Pieczeń z karmelizowaną cebulą i prażoną marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1826 kalorii, 65g białka, oraz 153g tłuszczu na porcję. Na $7.97 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, sherry, krótkie żeberka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka z pieczonym indykiem z Tapenadą z karczocha, karmelizowaną cebulą i pieczoną czerwoną papryką, Karmelizowana cebula z jabłkami i marchewką, oraz Kanapki z pieczeni wołowej z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj pieczeń
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść półki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. doprawić wołowinę obficie solą i pieprzem. W dużym holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku żaroodpornym na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej, aż będzie gorący, ale nie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
3
Dodać wołowinę i podsmażyć aż do ciemnobrązowego i chrupiące po obu stronach, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Przełożyć wołowinę na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Wylać olej na patelni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać sherry i gotować na wolnym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki na dnie patelni, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać zredukowane sherry do żaroodpornej miarki w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
8
Na tej samej patelni połączyć marchew, cebulę, seler, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wołowinę położyć na mieszance warzywnej i zalać zredukowaną sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WołowinaWołowina
10
Dodać tyle bulionu z kurczaka, aby pokryć 3/4 mięsa. Przykryć i przenieść do dolnej półki w piekarniku. Pieczeń do przetargu widłowego, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podczas pieczenia wołowiny przygotuj prażoną marchewkę i karmelizowaną cebulę
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
MarchewMarchew
WołowinaWołowina
12
Podczas ostatniej godziny pieczenia, w dużej misce, wrzucić marchew z oliwą z oliwek, aż dobrze pokryte. Obficie doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Rozłóż na blasze do pieczenia i przenieś do górnej półki w piekarniku. Pieczeń, aż lekko miękkie i rumiane, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
14
Przenieść do dużej miski i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Podczas ostatnich 30 minut pieczenia, w ciężkiej patelni 12-calowej na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej rzepakowy do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodać cebulę i podsmażyć, ciągle mieszając, aż do karmelizacji, około 20 do 25 minut. Doprawić do smaku koszerną solą, dodać do prażonej marchewki w dużej misce i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Finish dish
18
Gdy wołowina będzie miękka, przełożyć na półmisek; namiot z folią. Odtłuszczone tłuszcze z cieczy w garnku. Odcedzić ciecz przez sito o drobnych oczkach, naciskając na ciała stałe z tyłu łyżki, aby wyodrębnić wszystkie soki, a następnie odrzucając ciała stałe. Powrót płynu do garnka, ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż zmniejsza się nieznacznie, o 5 protokół. Doprawiamy soki do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
EkstraktEkstrakt
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
19
Połowę soków wlać do miski z marchewką i cebulą; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
20
Drugą połowę soków wlać do sosu. Marchew i cebulę ułożyć wokół wołowiny na półmisku i podawać natychmiast, z dodatkowymi sokami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn