Pieczeń PIWNA Duszona
Duszona pieczeń Piwna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.59 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, pasternak, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń PIWNA duszona, Duszona Pieczeń PIWNA, oraz Piwo-Duszone Top Blade Pieczeń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem oraz mąką. W średnim, emaliowanym żeliwnym garnku podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać pieczeń; gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, 20 protokół.
Ugotować boczek i przełożyć połowę na talerz.
Dodaj cebulę i czosnek do garnka i gotować, mieszając, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać bulion, ale i wiązkę ziół i doprowadzić do wrzenia. Powrót mięso do garnka, przykryć i przenieść do piekarnika. Dusić przez 2 1/2 godziny lub do miękkości, obracając raz w połowie.
Przenieść pieczeń na talerz. Odcedzić płyn do gotowania do miski; wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz i wrzucić płyn i mięso do garnka.
Dodaj pasternak. Przykryć i dusić w piekarniku przez 45 minut, aż warzywa będą miękkie.
Przenieść pieczeń na powierzchnię roboczą. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć warzywa na głęboki talerz; przykryć. Gotować płyn do zmniejszenia do 3 1/2 szklanki. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej i ubić ją do gotującej się cieczy, aż zgęstnieje.
Zdjąć sznurki z pieczeni i pokroić w grube plastry; ułożyć na półmisku i polać sosem na wierzch.