Pieczeń garnkowa z cebulą balsamiczną
Pieczeń garnkowa z cebulą balsamiczną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 275 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieczeń wołową, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Pieczeń balsamiczna z cebulą i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń przyprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem w proszku.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować pieczeń w gorącej patelni, aż rumiane ze wszystkich stron, 3 do 5 minut na stronie.
Pieczeń umieścić w powolnej kuchence i rozrzucić plastry cebuli wokół pieczeń.
Na pieczeń i cebulę zalać octem.
Gotować pieczeń w powolnej kuchence ustawić na niskim poziomie do miękkości i rozpada się, 6 do 8 godzin. Mięso rozdrobnić i wrócić do powolnej kuchenki z sokami.