Pieczenie Makaronu Z Indyka Mielonego
Pieczenie mielonego makaronu z indyka wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 194 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szeroki makaron jajeczny, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, beztłuszczowe mleko w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć beztłuszczowego mleka w proszku, możesz podążać za tym daniem głównym z Owocowe Koktajle Mleczne jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie Makaronu Z Indyka Mielonego, Pieczenie Mielonego Makaronu Wołowego, oraz Pieczenie Mielonego Kurczaka I Makaronu Szpinakowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół; odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać z indykiem i cebulą. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina indyka będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym i włoską przyprawą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
W małym rondlu połącz mleko, ser śmietankowy, natkę pietruszki i czosnek. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ser topi się, o 5 protokół.
Makaron wymieszać z serem śmietankowym; przenieść do przygotowanego naczynia do pieczenia. Wymieszać z indykiem i posypać serem mozzarella.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 15 do 30 minut.