Pieczenie kapusty i boczku (Fouson de Chou)

Pieczenie kapusty i boczku (Fouson de Chou)
Pieczenie kapusty i boczku (Fouson de Chou) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, mleko, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone udka z kaczki z kapustą Savoy (Cuisses de Canard au Chou), Salade de chou-fleur à la Café Pinson, oraz Chou-Fleur Persillé (kalafior z jajkiem i pietruszką) dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn