Pieczarkowo-bekonowe Mini torty kieszonkowe
Ten przepis służy 16. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 33 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mini placki z boczkiem i pieczarkami, Mini pieczarkowe placki piknikowe, oraz Mini kremowe placki grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu przez 4 do 6 minut, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Grzyby i cebulę ugotować w 2 łyżkach boczku na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając do miękkości. W małej misce, połączyć boczek, grzyby i cebulę. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
W maszynce kuchennej z metalowym ostrzem umieść mąkę i ser. Okładka; proces za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do dobrego wymieszania.
Dodać masło; proces, aż mieszanina wygląda jak grube okruchy.
Dodać serek śmietankowy i żółtka, kontynuować proces aż do wymieszania i ciasto zaczyna tworzyć kulkę.
Na posmarowanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 10 razy.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Pokroić na 16 rund z mąką 4-calowy okrągły nóż.
Łyżka około 1 łyżka mieszanki boczku na każdej rundzie. Złóż każdy na pół; krawędzie uszczelnij zębami widelca.
Umyj każdą kieszeń ubitym jajkiem; posyp sezamem.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.