Kremowa Pleśń Owocowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj kremowej formy owocowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny FODMAP przepis ma 263 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 93 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, majonez, żelatynę limonkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują JELL-o® z pleśnią owocową, Wakacje owoce i orzechy pleśń, oraz Pleśń Z Owoców Żurawiny.
Instrukcje
W misce ubić serek śmietankowy i żelatynę.
Dodać wodę, mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Przechowywać w lodówce do zgęstnienia, około 1 godziny, często mieszając.
Dodać majonez; ubić do gładkości. Wymieszać z owocami i orzechami pekan.
Wlać do 1-qt. pleśń, która została pokryta sprayem do gotowania. Wyluzuj, aż będzie sztywno. Unmold na półmisku do serwowania.